Logo de Windroos
sluiten

De OR leden stellen zich voor


Foto_OR

De ouderraad leden stellen zich voor

 

Bekijk hier hoe onze ouderraad leden zich voorstellen.

Sebastiaan Pluijmakers

Ik ben Sebastiaan, getrouwd met Claire, vader van Jasmijn van 5 jaar (groep 2) en Tobias (2 jaar) Wij wonen in Twistvlied en hebben bewust voor het Daltononderwijs gekozen, waarbij je enerzijds leert samenwerken, maar zeker ook zelfstandig leert te zijn. Ik werk als teamleider administratie op een vastgoedbeheer kantoor in Amsterdam. Mijn hobby's zijn tennis en voetbal.

Esther Krimp

Ik woon samen met Youri en heb 2 dochters; Julia (groep 3) en Nikki (groep 6) Ik werk 3 dagen op kinderdagverblijf in Wilnis. Daar ben ik verantwoordelijk voor een peutergroep met kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. In mijn vrije tijd tennis ik en sta ik regelmatig langs het voetbalveld om mijn fanatieke dochters aan te moedigen.  

Paul Kwakman

Ik woon samen met Regina, wij hebben 3 kinderen. Sylvie (groep 5), Jari (groep 3) en Davey (2 jaar). Ik werk in Delft bij BioClin, dat innovatieve zelfzorg producten ontwikkelt en op de markt brengt. Als microbioloog ben ik hoofd van het team dat wetenschappelijk onderzoek en klinische studies uitvoert. Vanuit deze functie werk ik ook geregeld als extern medewerker in het laboratorium van de Hogeschool Utrecht. In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen, voetbal), vind ik het leuk om te koken en ga ik geregeld met vrienden naar pop/rockconcerten en biercafés.